Insula culorilor, Islanda. Video.

Islanda ramane in continuare obiectivul calatoriilor mele. Nu este o insula unde sa poti ajunge cu usurinta, si nici una confortabila la partea de calcule si economii… Dar nu pentru asa ceva traim?

Aici, in Islanda, pierduta insula a gheizerelor si a campurilor de lava, culorile fac hore, lumina are toane, iar peisajele sunt dramatice, pline de scene cu vulcani si izvoare termale. Nimic din ce crezi ca stii nu e cum crezi. Iata unul dintre cel mai misto videouri cu imagini ale Islandei filmate cu drona.

Am tot planuit experienta frumoasei insule, pe bicicleta. Am citit apoi am urmarit aventurile altora amatori de sportul pe doua roti si mi-a trecut. Nu suntem genul sportiv si mai ales, nu cel rezistent la intemperii.

Nici aventura pe patru roti cu o haiosenie dulce precum OpelCorsa care ne-a traversat Norvegia printre fiorduri, nu prea ar fi cazul sa o repetam in coltul asta de lume. Caci daca norvegienii si-au tras sosele ca-n palma pana in cel mai nordic punct al Europei, in Islanda natura nu prea sta la discutii cu ratacitii. E clar ca cea mai accesibila varianta ramane cea cu o masina 4×4, alaturi de o drona care sa iti traseze dimensiunile si senzationalul vazut de sus.

Subscribe to our newsletter!

Please follow and like us:
Anunțuri publicitare

Add a Comment

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *