Despre noi

Deoarece timpul are un rol esential in viata fiecaruia , echipa Lux Travel accepta comenzi si modificari de ultim moment , incercand totodata sa ofere clientilor nostri , solutia optima in timpul cel mai scurt. Echipa Lux Travel doreste sa asigure clientilor o oferta foarte bine structurata, care sa acopere totodata cele mai exigente gusturi si preferinte. 

Produsele Lux Travel satisfac cerintele mai multor tipuri de turisti : de la produse culturale destinate unui segment de piata mai matur , la produsele de tip „party” speciale pentru tineri.   

Site-ul agentiei : www.agentialuxtravel.ro ofera clientilor toate informatiile de care au nevoie , prezentandu-le o multime de detalii (texte si fotografii , unele dintre ele fiind personale , facute chiar de catre unul din agentii nostrii care au fost in „info-uri” ) despre vacanta si totodata le ofera posibilitatea de a facerezervari on-line.

Beneficiind de la aportul unui colectiv tanar , dinamic , cu o experienta in domeniul turismului , agentia s-a impus in scurt timp ca un partener de incredere , atat pentru clientii sai , cat si pentru firmele de turism. 

In dorinta de a oferi clientilor si colaboratorilor nostrii , servicii de cea mai buna calitate si echilibrate din punct de vedere al bugetului , am realizat unparteneriat foarte bun cu hoteluri , transportatori si agentii de turism atat din tara , cat si din straintate  , astfel incat putem organiza cu succes orice actiune sau excursie al caror program este stabilit de clientii nostri.   

Oferta agentiei Lux Travel : 

  • Rezervari la hoteluri din tara si strainatate 
  • Bilete de avion pentru orice destinatie
  • Transferuri la/de la aeroport  
  • Polite de asigurare de sanatate pentru calatorie  
  • Rent-a-car in Romania si in strainatate  
  • Excursii in tara si in strainatate. 

In completarea ofertelor nostre , colaboram cu tour-operatori cu experienta in domeniu , astfel incat sa putem oferi clientilor nostri orice pachet de servicii turistice si bilete de avion pentru orice destinatie. 

Anunțuri publicitare