Cea mai bună perioadă să vizitezi Grecia

Te întrebi unde și când e cea mai bună perioadă să vizitezi Grecia ?

Multă lume e tentată să își planifice o vacanță în Grecia în lunile cele mai calde, în special în Iulie și August când temperaturile ating ușor 40 de grade Celsius. Deși luna August este cea mai prosperă privitor la petreceri și viața de noapte, ar trebui să știi că este și cea mai scumpa și aglomerată lună a anului.

Dacă intenționezi să iți planifici o vacanță relaxantă în Grecia și scopul principal nu sunt petrecerile, poți avea parte de o vacanță de neuitat evitând perioadele cele mai aglomerate. Lunile de primăvară, începutul verii și sfârșitul lui Octombrie oferă o vreme blândă, fară canicule și prețuri mult mai accesibile. Însă, trebuie să aveți mare grijă când alegeți destinația în extra sezon pentru că multe locații se închid în perioadele cu mai puțini turiști. Dar în destinații precum insula Santorini, vă puteți bucura de plajă din Aprilie până la începutul lui Noiembrie.

Pentru a stabili care sunt perioadele și destinațiie perfecte pentru tine că să vizitezi Grecia, trebuie să te decizi ce activități sunt importante pentru tine și ce atracții turistice ai în plan să vizitezi.

Descopera locatii uimitoare si ghiduri de calatorie, aboneaza-te acum la newsletter si revendica-ti cadoul.

Please follow and like us:
Anunțuri publicitare

Add a Comment

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *